Ιουνίου 01, 2017 - 0:34

ΠΟΕΔΗΝ: Οι «φουσκωτοί» του Μιχαλολιάκου ευθύνονται για το αλαλούμ σε Ευαγγελισμό και Αττικό

Το απόλυτο αλλούμ προέκυψε την Πέμπτη στις γενικές εφημερίες δύο μεγάλων νοσοκομείων, «Ευαγγελισμός» και «Αττικόν», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας των υγειονομικών.

mixaloliakosΗ εφημερία στον «Ευαγγελισμό» σταμάτησε για αρκετές ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του κ. Λουκά Παπαδήμου και την μεταφορά του για νοσηλεία, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων) το γεγονός οφείλεται στην αναστάτωση που προκάλεσε η «Χρυσή Αυγή».

Όπως επισημαίνεται, «στα ΤΕΠ(Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ από τις 3:30μ.μ. έως 6μ.μ. – βρίσκονταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με συγγενή ασθενή που αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από αυξημένο αριθμό εύσωμων συνοδών, ενοχλώντας ασθενείς και παρεμποδίζοντας το προσωπικό να κάνει τη δουλειά του. Εύσωμα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραμένουν έξω από το νοσοκομείο και μπαινοβγαίνουν εναλλάξ στους διαδρόμους του 10ου ορόφου που νοσηλεύεται η συγγενής του αρχηγού τους, ενοχλώντας και παρεμποδίζοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των εργαζομένων».

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.