Μαΐου 31, 2017 - 23:35

Αναβάλλεται ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη λόγω του πένθους για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Αναβάλλεται ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη, μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο άνθρωπος που ταύτισε τη ζωή του και την πολιτική του διαδρομή με τη σύγχρονη ιστορία του τόπου, έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ηλικία 99 ετών.

kosioni-mpakogiannis2Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», ο Κώστας Μπακογιάννης, για να τιμήσει τη μνήμη του παππού του, αναβάλλει τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη, που ήδη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Πρωί πρωί η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να αναβάλλουν προσωρινά τον γάμο τους. Δεν έχουν ορίσει ημερομηνία εκ νέου, αλλά, πληροφορίες θέλουν, μετά τις 40 μέρες του πένθους, να σκέφτονται να κάνουν την τελετή, γιατί μετά θα είναι και πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη της Σίας. Είναι ήδη στον πέμπτο μήνα. Η τελετή θα γινόταν στη Σαντορίνη και η δεξίωση στο σπίτι του κουμπάρου, Γιάννη Αλαφούζου. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Σία Κοσιώνη και έχει δείξει να την εμπιστεύεται με τη στάση και τη συμπεριφορά του. Επειδή η τελετή και η δεξίωση ήταν για λίγους, ήταν εύκολο να ενημερωθούν για την αναβολή» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.