Ιουνίου 03, 2017 - 11:27

Τι λένε από το Μαξίμου για τις σημειώσεις της Ρούπα με τους πολιτικούς

Την καταγραφή ονομάτων πολιτικών, αλλά και άλλων προσώπων στις σημειώσεις της καταδικασμένης για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, Πόλας Ρούπα επιβεβαίωσε η κυβέρνηση αλλά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, χωρίς ωστόσο να κρίνουν ως ιδιαίτερα σημαντικά τα ευρήματα.

maximouΚυβερνητικές πηγές μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ανέφεραν ότι «η Ελληνική Αστυνομία δεν αξιολογεί ως σημαντικά ευρήματα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ενδείξεις στοχοποίησης», τα σημειώματα με ονόματα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, επίσης πρώην πρωθυπουργών, αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Π.Ρούπα.

Σε συνέντευξή του στον Alpha 9,89, ο κ.Τόσκας απαντώντας σε ερώτηση για τα ευρήματα στο σπίτι της Ρούπα, είπε:

“Είναι διαφορετικό το να βρεθούν κάποια σκόρπια ονόματα σε χαρτάκια χωρίς κανένα σχέδιο. Βρέθηκαν κάποια ονόματα διαφόρων, κάποιων πολιτικών, κάποιων άλλων, αλλά ήταν σε χαρτάκια.Και πολιτικών, αλλά ήταν σε χαρτάκια, όχι με κάποιες ενδείξεις σοβαρές. Έχω δώσει εντολή στην Αστυνομία και τα αξιολογεί και μόλις τελειώσει η αξιολόγηση σήμερα θα ενημερωθούν αυτοί οι άνθρωποι, απλά να έχουν το νου τους.
Όχι ότι υπάρχει κάποια σοβαρή ένδειξη, όπως γράφτηκε σε κάποια εφημερίδα, η οποία έγραψε υπερβολές και ανακρίβειες. Δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ανησυχίας, υπάρχουν απλά αναγραφές ονομάτων και τίποτα παραπάνω”.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούπα: Παρακολουθούσε Μητσοτάκη και Σαμαρά – Σημειώσεις και για Τσίπρα

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.