Ιουνίου 01, 2017 - 8:34

Άδωνις Γεωργιάδης: Σε δυο μέρες που θα αποκαλυφθούν τα κείμενα της συμφωνίας θα γίνει «σεισμός»

«Σε δυο ημέρες που θα αποκαλυφθούν τα κείμενα της συμφωνίας θα γίνει σεισμός. Θα περιλαμβάνουν ακόμη και μέτρα που θα εφαρμόσουν άμεσα, μέτρα που θα αφορούν το 2017 και το 2018» εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

adonis_georgiadisΕπιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «αποφάσισαν να γδάρουν τους συνταξιούχους, έφεραν τη χειρότερη συμφωνία που υπήρξε ποτέ» και για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που «ήταν στα πεζοδρόμια και έκαναν τους ιδεολόγους», είπε ότι «τώρα θα εξευτελιστούν».

«Θα ψηφίσουν τα πάντα, γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι να μείνουν στις καρέκλες τους, να παίρνουν το πεντοχίλιαρο κάθε μήνα» προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι «μέσα σε δυο ημέρες έχει ξεπεράσει στα ψέματα τον ίδιο του τον εαυτό», για να συμπληρώσει πως «στην προσπάθειά του να αλλάξει την ατζέντα, δεν δίστασε να εμπλέξει ακόμη και τα παιδιά των Πανελληνίων, λέγοντας ψέματα ότι θα καταργήσει τις εξετάσεις, χωρίς να έχει κανένα σχέδιο».

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.