Ιουνίου 01, 2017 - 5:05

Βραδιά τζαζ στο Μέγαρο Μουσικής από το Αζερμπαϊτζάν για τα Παιδικά Χωριά SOS

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τη μουσική τζαζ του Αζερμπαϊτζάν, μέσα από μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος), την Τρίτη 30 Μαΐου, στις 20:30.

AFISAΗ μουσική αυτή βραδιά έχει τίτλο Impression και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS.

Το Αζερμπαϊτζάν έχει μία από τις πιο αξιοθαύμαστες μουσικές ιστορίες, με δεκάδες μουσικά όργανα και έχει αναπτύξει μία ισχυρή μουσική σκηνή τζαζ με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα παρουσιάσει το ορχηστρικό συγκρότημα Emil, Enver and Friends, στο οποίο συμμετέχει ο Emil Afrasiyab, ένας από τους πιο διάσημους τζαζ-πιανίστες του Αζερμπαϊτζάν. Ο Emil Afrasiyab ειδικεύεται σε κλασικό τζαζ και παραδοσιακό Mugam-τζαζ και έχει παίξει σε περισσότερες από 40 χώρες τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ξενώνα Βρεφών SOS, που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στο Μαρούσι.

Εισιτήρια για την εκδήλωση διατίθενται στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στην τιμή των 15,00 ευρώ, 10,00 ευρώ και 7,00 ευρώ φοιτητικό.
Πληροφορίες στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής.

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.