Ιουνίου 24, 2017 - 20:53

Bike Odyssey: Το 6ο στάδιο του απόλυτου ποδηλατικού αγώνα

Χθες 23.06.2017 ολοκληρώθηκε στον Αθ. Διάκο το το 6ο στάδιο του οκταήμερου ποδηλατικού αγώνα ποδηλασίας Bike Odyssey, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της ποδηλατικής κοινότητας τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό.

IMG_9554-copy

Οι αθλητές ξεκίνησαν από το Κρίκελλο Ευρυτανίας για να διανύσουν μία δύσκολη διαδρομή 90km και διασχίζοντας τα Βαρδούσια Όρη, τερμάτισαν στον Αθ. Διάκο Φωκίδας. Ένα απαιτητικό στάδιο που έφερε εκπλήξεις στην κατάταξη των αθλητών.

Η ανατροπή ήρθε με τον τερματισμό της ομάδας Vernon Endurance/Animals Rights των Κοτόπουλου-Χρήστου στην 1η θέση, οι οποίοι μπορεί μεν να κάλυψαν μία διαφορά 20 λεπτών περίπου από τους δεύτερους Τσουλουχά-Budek χωρίς όμως να μπορούν να ανακτ΄σηουν την δεύτερη θέση και στη Γενική που έχασαν σε προηγούμενο στάδιο. Επίσης, η ομάδα Katusha Zarata Nbike Team των Romanov-Kostadinov έχει ανεβάσει ρυθμούς πιέζοντας για μια θέση στην τριάδα, ενώ γενικότερα όλοι οι αθλητές βάζουν τα δυνατά τους καθώς πλησιάζει το τέλος του αγώνα.

Από την άλλη, στον 3ήμερο αγώνα η πρώτη δοκιμασία ολοκληρώθηκε για τους αθλητές και πήραμε μια πρώτη εικόνα για τη δυναμική των ομάδων. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα «Μιρμιδόνες» των Φλαριώτη-Κουτσοθανά, η οποία κατέκτησ ε και την πρώτη θέση.

Δείτε το Video του σταδίου

Δείτε τη γενική κατάταξη όπως διαμορφώνεται μέχρι αυτή τη στιγμή:

8-Days Race https://www.bikeodyssey.gr/en/information/results/96-8-days-overall-results.html

3-Days South Race https://www.bikeodyssey.gr/en/information/results/117-3-days-south-race-overall-results.html

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.